Snabbstart
Kontakta oss

Make room for the future

UTFORSKA DITT KONTORS DNA

Vi skapar attraktiva arbetsmiljöer som anpassas för era behov och för en hållbar framtid. Vi baserar vår gröna design på vetenskapliga undersökningar, vår SSO by FurbishTM modell, och en unik databas av världsklass.

Gör dig kreativ

EN CHANS ATT FÖRÄNDRA

Förändringar kan vara påfrestande, men också locka fram starka positiva krafter om de genomförs med rätt kunskap. Med gemensamma krafter hjälper vi till att frigöra potentialen i ert kontor och er verksamhet.

Tjänster

SMARTA HÅLLBARA KONTOR

Vi erbjuder attraktiva och hälsosamma arbetsplatser i lokaler som anpassats med minimala resurser, genom smarta och effektiva lösningar. Tillsammans med våra kunder går vi vetenskapligt tillväga för att skapa värdefulla insikter om arbetsplatsen.

Våra tjänster

Vår uppgift

HÅLLBARHET SOM DRIVKRAFT

Vi stöder förändringar som gynnar människor, arbete och miljö. I ett allt mer föränderligt samhälle hjälper vi er att utvecklas och växa genom att sätta människan i centrum.

Fördelar

GÖR ER DELAKTIGA

Vi vill göra era medarbetare glada och nöjda med en arbetsmiljö som främjar deras kreativitet och engagemang. Vi strävar efter att optimera ytor och resurser på arbetsplatsen för att uppnå ökad energieffektivitet, minskad växthuseffekt och en grönare värld.

Våra löften

Kontakt

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan